Trandafirași cu mere și scorțișoară

Dulciuri / Rețete

Cu puțin aluat rămas de la RULADA CU GEM DE PRUNE ȘI STAFIDE, puteți pregăti acești trandafirași foarte aspectuoși.

În acest video vedeți exact metoda de împachetare:

Cum am procedat noi diferit față de video-ul pe care tocmai l-ați vizionat:

– nu am pus feliile de măr la microunde, ci le-am scufundat câteva secunde în apă clocotită

– am folosit gem de prune + puțină făină de ovăz în loc de gemul de caise

– i-am copt în tava de aragaz, pe hârtie de copt, neavând la îndemână formele de silicon

Important: trebuie lipite marginile foarte bine cu puțină apă și făină, pentru a nu se desface în timpul coacerii.

Sunt un pic migăloși, dar rezultatul e tare apetisant și merită să-i pregătiți de dragul celor mici sau pentru un eveniment deosebit.

IMG_7450 IMG_7451 IMG_7454 IMG_7456 IMG_7457 IMG_7458 IMG_7461 IMG_7462

By   -   Sep 25, 2015   -   0 Comment
YOU MIGHT ALSO LIKE