Ingrediente 1 porție:
1 dovlecel potrivit
2 roșii
1 lingură de oregano uscat
2 căței de usturoi (sau 1 lingură de usturoi uscat, pulbere)
1 lingură de ulei de măsline
pătrunjel verde
grâu încolțit
semințe de floarea-soarelui (sau nuci)
sare
Mod de preparare:
1. Spală bine dovlecelul (eventual cu un burete pentru legume), apoi taie-l sub formă de tagliatele cu ajutorul curățătorului de legume.
2. Blendează roșiile împreună usturoi, ulei, sare și oregano.
3. Montează farfuria după inspirația ta de moment.
Un preparat de vară, răcoritor, hrănitor și delicios, pe care trebuie să-l încerci neapărat!
Mie îmi plac cu mult sos de roșii, bucățele de tofu cu chimen și măsline naturale.
Mulțumesc pentru vizită! Te aștept și pe paginea mea de Facebook!
Poftă bună, chef de viață și gânduri divine îți doresc!
Cu drag,
Daniela