Tagliatele de dovlecei cu sos crud de roșii

Rețete / Salate

Ingrediente 1 porție:

1 dovlecel potrivit

2 roșii

1 lingură de oregano uscat

2 căței de usturoi (sau 1 lingură de usturoi uscat, pulbere)

1 lingură de ulei de măsline

pătrunjel verde

grâu încolțit

semințe de floarea-soarelui (sau nuci)

sare

Mod de preparare:

 1. Spală bine dovlecelul (eventual cu un burete pentru legume), apoi taie-l sub formă de tagliatele cu ajutorul curățătorului de legume.

2. Blendează roșiile împreună usturoi, ulei, sare și oregano.

3. Montează farfuria după inspirația ta de moment.

IMG_1153

Un preparat de vară, răcoritor, hrănitor și delicios, pe care trebuie să-l încerci neapărat!

IMG_1154 IMG_1155 IMG_1156 IMG_1157 IMG_1158

Mie îmi plac cu mult sos de roșii, bucățele de tofu cu chimen și măsline naturale.

Mulțumesc pentru vizită! Te aștept și pe  paginea mea de Facebook!
Poftă bună, chef de viață și gânduri divine îți doresc!
Cu drag,
Daniela  

 

By   -   Aug 12, 2015   -   0 Comment
YOU MIGHT ALSO LIKE