Salată de toamnă-iarnă cu morcov, varză și sfeclă roșie

Rețete / Salate

Ingrediente (pentru 3 – 4 persoane):

2 morcovi

2 sfecle roșii

1/4 de varză albă

Dressing: 

2 linguri de ulei de măsline

1/2 de lămâie (suc)

o linguriță de drojdie inactivă

sare

Mod de preparare:

1. Morcovii se dau pe răzătoarea mică. La fel și sfecla roșie. Varza se taie fideluță din cuțit sau se dă pe răzătoarea mare.

2. Fiecare dintre cele trei legume se amestecă individual cu dressing, apoi se așază în straturi într-un bol transparent și se ornează după inspirația de moment.

IMG_9619 IMG_9622 IMG_9626

 

Mulțumesc pentru vizită! Te aștept și pe  paginea mea de Facebook!
Poftă bună, chef de viață și gânduri divine îți doresc!
Cu drag,
Daniela

By   -   Aug 24, 2015   -   0 Comment
YOU MIGHT ALSO LIKE