Lapte vegetal pentru micul dejun din migdale și grâu încolțit

Băuturi / Rețete

Ingrediente:

2 linguri de migdale, hidratate câteva ore

2 linguri de grâu încolțit

1 cană de apă plată

1 banană (sau alt îndulcitor sănătos pe care-l agreezi)

1 vârf de cuțit de sare

vanilie

IMG_9958

Preparare:

1. Blendează foarte bine migdalele împreună cu grâul încolțit, apoi strecoară lichidul obținut și păstrează pulpa deoarece o poți folosi în alte preparate. Dacă n-ai timp, poți congela pulpa și o vei folosi altă dată.

Dacă folosești un mixer vertical, adaugă apa treptat în timp ce blendezi, pentru ca ingredientele solide (migdalele și grâul încolțit) să se omogenizeze mai bine.

2. Pune în laptele obținut o banană, blendează din nou, pune un strop de sare și un pic de vanilie și băutura e gata.

Poți consuma acest lapte, la micul dejun, cu cereale.

IMG_9961

IMG_9959

By   -   Mar 18, 2015   -   0 Comment
YOU MIGHT ALSO LIKE