Budincă rapidă de ovăz cu fructe și nuci (mic dejun)

Dulciuri / Rețete

Ingrediente:

2 căni de fulgi de ovăz (pentru o textură fină, de budincă, râșniți fulgii de ovăz. Budinca din fotografii este cu fulgii întregi)

2 căni de lapte de soia

1 cană de nucă măcinată

2 piersici/nectarine

1 mango

1 pară

vanilie

fructe pentru ornat

miere/agave/arțar – o lingură pusă deasupra pentru strălucire

Sfat: alegeți fructe dulci și aromate pentru a nu fi necesar să adăugați îndulcitori și folosiți lapte de soia, pentru calitatea proteinelor pe care le conține.

Mod de preparare:

1. Adaugă fulgii de ovăz (întregi sau râșniți) în laptele de soia care fierbe. Dacă laptele nu este aromatizat, adaugă acum compoziției și câteva semințe de vanilie din păstaie. Fierbe compoziția la foc mic, amestecând continuu pentru a nu se lipi. Când s-a îngroșat suficient, ia-o de pe foc și adaugă-i restul ingredientelor: nuca măcinată și fructele tăiate cubulețe mici.

2. Toarnă compoziția pe un platou frumos și dă-i o formă. 🙂 Poate îți place ideea noastră. Acordă câteva minute ornatului pentru că nu vei regreta! O faci pentru tine, pentru că mâncarea-i mai gustoasă când e și frumoasă, dar o faci în primul rând pentru cei mici care sunt încântați de mâncărurile frumos colorate.

 

3. Serviți cu lapte de susan sau alt lapte vegetal agreat.IMG_7602 IMG_7603 IMG_7604 IMG_7605 IMG_7606 IMG_7607 IMG_7608

 

Citește și această rețetă:

Prăjitură mic dejun – oricine o poate pregăti fără să dea greș

Mulțumesc pentru vizită! Te aștept și pe  paginea mea de Facebook!
Poftă bună, chef de viață și gânduri divine îți doresc!
Cu drag,
Daniela

 

Related Images:

By   -   Sep 17, 2015   -   0 Comment
YOU MIGHT ALSO LIKE